+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com

  

Over ons

Lion Event Support heeft een jarenlange ervaring met de productie van corporate events, publieksevenementen en festivals. Groots uitpakken of een intiem feest? Dat maakt niet uit: onze aandacht voor de details blijft hetzelfde. Wij denken niet in problemen, maar vinden oplossingen. Die positiviteit vinden wij vanzelfsprekend: bij ons is het glas altijd halfvol. Waarmee kunnen we anders proosten op ons gezamenlijke succes?

Lion Event Support is in 2006 opgericht door Willem de Leeuw. In de afgelopen jaren hebben wij bewezen een solide en betrouwbare partner te zijn voor evenementenbureaus, concert- en festivalorganisatoren. Wij spreken de taal van de site crew tot de CEO en alles wat daartussen zit.

Lion Event Support heeft een vast team van professionals in huis. Onze productieleiders, tekenaars, technisch producenten, facilitair producenten en veiligheidsspecialist zorgen samen voor een perfecte voorbereiding – en daardoor voor rust op de werkvloer. Voor de uitvoering op de locatie beschikken we over een vaste pool van freelancers, zoals stagemanagers, deco en site crew en gecertificeerde heftruck- en hoogwerkerchauffeurs.

“Sinds 2013 verzorgt Lion Event Support de technische en facilitaire productie van het Bosch Requiem. Vakkundig en met humor volbrengen zij deze taak glansrijk.”

– Marc Versteeg, artistiek manager Bosch Requiem

Werkwijze

Van het allereerste idee tot de complete uitvoering: Lion Event Support maakt het productieproces van jouw event inzichtelijk en regelt alles van A tot Z.

Brainstorm

De brainstorm
Wij denken mee over de invulling van het plan of concept, passend binnen het budget en de planning.

pre-production

De pre-productie
We vertalen de plannen naar een praktische uitvoering, inclusief 3D-tekeningen. Ook vragen we de vergunningen aan.

hetdraaiboek

Het draaiboek
Door een goed productiedraaiboek worden snel alle taken en verantwoordelijkheden inzichtelijk.

productie

De productie
We nemen de volledige productieleiding voor onze rekening, inclusief op- en afbouwbegeleiding.

hetevent

Het event
Tijdens het event verloopt alles vlekkeloos. De veiligheid van de bezoekers staat daarbij voorop.

nazorg

De nazorg
Na afloop van het event horen wij graag of je tevreden bent. Daarom evalueren we samen. Volgende keer weer?

Benieuwd met wie u te maken krijgt?

Willem de Leeuw

eigenaar & projectleider

Willem de Leeuw

“Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als muzikant en als projectleider bij evenementenbureau/concertpromotor New Road Music, werd het tijd om zaken zelf te organiseren. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot dé specialist in technische en facilitaire producties. De afgelopen jaren mogen we steeds meer én omvangrijkere producties doen.”

Kim van der Weerden

producent

Kim van der Weerden

“Met veel passie en energie werk ik als uitvoerend producent voor festivals en evenementen. Ik ga voor het totale plaatje: van concepten bedenken met een opdrachtgever tot de praktische realisatie ervan. Ik ben pas tevreden als alles tot in de puntjes geregeld is. De technische aspecten laat ik graag aan Willem over. Samen leveren we een complete productie.”

Marianne van Andel

projectleider

Marianne van Andel

“Ik ben een multi-inzetbare kracht van Lion Event Support. Vanuit mijn achtergrond als allround technicus in het theater en de (internationale) zakelijke markt heb ik oog voor elk technisch detail van een productie. Daarnaast zorg ik ervoor dat het project productioneel gezien geheel verzorgt is zodat de klant een zorgeloos evenement zal beleven.”
“Het fijnste aan het werken bij Lion Event Support vind ik dat mijn collega’s en het bedrijf zo betrouwbaar zijn en je er altijd van op aan kan.”

Guido van Lent

projectleider & producent

guido

“Werken in de evenementen geeft energie! Ik ben een gepassioneerde Event Manager met meer dan twintig jaar ervaring in de evenementen sector. Ooit begonnen als marketing en creatief producent, vervolgens doorgegroeid in de productiewereld en daarna verder ontwikkeld als projectleider. Afkomstig uit de dancefestival branche, waar ik jaren onder andere de mooie festivals Extrema Outdoor België en Solar Weekend heb mogen organiseren. Nu werd het tijd om een volgende stap te zetten in mijn carrière en mijn ervaring breder in te zetten bij zowel sport-, culturele als bedrijfsevenementen. En dan is Lion Event Support de meeste logische keuze!”

Marcel Schneijdenberg

projectleider

image002

“Na diverse stappen als muzikant op het podium naar achter de schermen gemaakt te hebben, heb ik inmiddels diverse evenementen in binnen- en buitenland mogen produceren. Samen met het team geniet ik van momenten waarbij we het onmogelijke mogelijk maken. Het vermogen om vooral in oplossingen te denken en creatief om te gaan met de mogelijkheden die er wél zijn heb ik mede te danken aan mijn opleiding als industrieel ontwerper.”

Senn van de Sande

junior producent

Senn van de Sande

“Van a tot z het evenement met het complete team tot een groot succes brengen, dat is wat mij energie geeft. Vanuit mijn studie International Event Management heb ik een volle rugzak met alle theorieën. Door jarenlang actief te zijn binnen onze industrie is mijn rugzak ook bijgevuld met praktijkervaringen. Samen met alle collega’s zorg ik er voor dat alles voorbereid is en daarna het event tot leven komt waardoor de klant en gasten alleen maar kunnen genieten.”

Yoran Weber

werkvoorbereider en uitvoerend producent

yoran

“Ik ben Yoran Weber, geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch waar ik momenteel nog steeds woon. Ik heb de studie evenementen organisatie gedaan. Na mijn opleiding ben ik gaan werken in de licht- en geluidstechniek. Op dit moment ben ik werkvoorbereider en uitvoerend producent bij Lion Event Support. Ik heb mijn plekje hier helemaal gevonden. Ik vind het belangrijk dat de gast centraal staat. Uiteindelijk is het de gast die jouw eindresultaat ziet en beoordeelt. De meeste energie krijg ik dan ook van het eindresultaat. Vooral de reactie van de gasten. ”

Stan Jansen

werkvoorbereider en uitvoerend producent

Stanjansen

“Aangenaam, Stan Jansen. Samen met mijn vriendin en hondje Tommy woon ik in Den Bosch. Ik heb de opleiding Podium- en evenemententechnicus afgerond, met de specialisatie Geluid. Hierna heb ik veel werkervaring opgedaan binnen de eventbranche en ben ik voor mezelf begonnen. Ik werk nu dan ook met veel plezier als freelance werkvoorbereider en uitvoerend producent voor Lion Event Support.Ik zet graag een extra stapje om het beste uit iedere productie te halen. Met een onwijs leuk team van collega’s zorgen we er samen voor dat we van elk event een succes maken.”

Douwe van Doornewaard

uitvoerend producent

Douwe van Doornewaard

“Zorgen dat een evenement van begin tot eind perfect verloopt, van de eerste tekening tot de allerlaatste afbouw – dáár ligt de uitdaging voor mij. Zowel de technische als de facilitaire productie, het hele plaatje. Ik heb jaren als theater- en evenemententechnicus gewerkt, ken dus de theorie én de praktijk. Die kennis en ervaring gebruik ik nu bij de preproductie, uitvoering en postproductie van evenementen. Op kantoor, bij de voorbereiding. En in het veld; geen groter plezier dan met je werklaarzen aan samen iets moois verwezenlijken.”

Thijs Kronenberg

producent

Thijs

“Met een rugzak vol ervaring uit de evenementenwereld ben ik bij Lion Event Support op mijn plek. Ik ben vaak bij producties betrokken van begin tot het einde. Dat betekent dat ik
voorafgaand aan een evenement de preproductie op pak en tijdens het evenement de productie uitvoer.
De afwisseling tussen ideeën op papier uitwerken naar realisatie geeft mij een enorme drive! Collega’s omschrijven mij als precies en secuur en dat klopt! Ik ben pas tevreden als alle details kloppen. ”

Timo Hazewindus

junior technisch / facilitair producent

timo

“Ik ben Timo en ik ben afkomstig uit Dordrecht. keihard werken naar dat ene moment waarop alles samenkomt, daar krijg ik een kick van! Door mijn studie Leisure & Event management en een aantal jaar werkervaring ben ik ervan gaan houden om de bezoekers een onvergetelijke beleving te geven. De uitdagingen in het vak is wat het zo leuk maakt. Er is geen beter gevoel dan samen met het team de uitdaging aan te gaan en te werken aan een fantastisch resultaat.”

Contact

Ons team staat klaar om voor jou aan de slag te gaan. Een afspraak maken? Kwestie van even bellen of mailen.

+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com