+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com

  

Damen Shipyards 90 jaar Het Zomertheater vuurspuwen Wij denken niet in problemen,
maar vinden oplossingen.

Over ons

Lion Event Support heeft een jarenlange ervaring met de productie van corporate events, publieksevenementen en festivals. Groots uitpakken of een intiem feest? Dat maakt niet uit: onze aandacht voor de details blijft hetzelfde. Wij denken niet in problemen, maar vinden oplossingen. Die positiviteit vinden wij vanzelfsprekend: bij ons is het glas altijd halfvol. Waarmee kunnen we anders proosten op ons gezamenlijke succes?

Lion Event Support is in 2006 opgericht door Willem de Leeuw. In de afgelopen jaren hebben wij bewezen een solide en betrouwbare partner te zijn voor evenementenbureaus, concert- en festivalorganisatoren. Wij spreken de taal van de site crew tot de CEO en alles wat daartussen zit.

Lion Event Support heeft een vast team van professionals in huis. Onze productieleiders, tekenaars, technisch producenten, facilitair producenten en veiligheidsspecialist zorgen samen voor een perfecte voorbereiding – en daardoor voor rust op de werkvloer. Voor de uitvoering op de locatie beschikken we over een vaste pool van freelancers, zoals stagemanagers, deco en site crew en gecertificeerde heftruck- en hoogwerkerchauffeurs.

“Sinds 2013 verzorgt Lion Event Support de technische en facilitaire productie van het Bosch Requiem. Vakkundig en met humor volbrengen zij deze taak glansrijk.”

– Marc Versteeg, artistiek manager Bosch Requiem

Werkwijze

Van het allereerste idee tot de complete uitvoering: Lion Event Support maakt het productieproces van uw event inzichtelijk en regelt alles van A tot Z.

Brainstorm

De brainstorm
Wij denken mee over de invulling van uw plan of concept, passend binnen het budget en de planning.

pre-production

De pre-productie
We vertalen de plannen naar een praktische uitvoering, inclusief 3D-tekeningen. Ook vragen we de vergunningen aan.

hetdraaiboek

Het draaiboek
Door een goed productiedraaiboek worden snel alle taken en verantwoordelijkheden inzichtelijk.

productie

De productie
We nemen de volledige productieleiding voor onze rekening, inclusief op- en afbouwbegeleiding.

hetevent

Het event
Tijdens het event verloopt alles vlekkeloos. De veiligheid van uw bezoekers staat daarbij voorop.

nazorg

De nazorg
Na afloop van het event horen wij graag of u tevreden bent. Daarom evalueren we samen. Volgende keer weer?

Benieuwd met wie u te maken krijgt?

Willem de Leeuw

eigenaar & projectleider

Willem de Leeuw

“Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als muzikant en als projectleider bij evenementenbureau/concertpromotor New Road Music, werd het tijd om zaken zelf te organiseren. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot dé specialist in technische en facilitaire producties. De afgelopen jaren mogen we steeds meer én omvangrijkere producties doen.”

Kim van der Weerden

projectleider

Kim van der Weerden

“Met veel passie en energie werk ik als uitvoerend producent voor festivals en evenementen. Ik ga voor het totale plaatje: van concepten bedenken met een opdrachtgever tot de praktische realisatie ervan. Ik ben pas tevreden als alles tot in de puntjes geregeld is. De technische aspecten laat ik graag aan Willem over. Samen leveren we een complete productie.”

Marianne van Andel

werkvoorbereider

Marianne van Andel

“Ik ben een multi-inzetbare kracht van Lion Event Support. Vanuit mijn achtergrond als allround technicus in het theater en de (internationale) zakelijke markt heb ik oog voor elk technisch detail van een productie. Daarnaast zorg ik ervoor dat het project productioneel gezien geheel verzorgt is zodat de klant een zorgeloos evenement zal beleven.”
“Het fijnste aan het werken bij Lion Event Support vind ik dat mijn collega’s en het bedrijf zo betrouwbaar zijn en je er altijd van op aan kan.”

Douwe van Doornewaard

producent

Douwe van Doornewaard

“Zorgen dat een evenement van begin tot eind perfect verloopt, van de eerste tekening tot de allerlaatste afbouw – dáár ligt de uitdaging voor mij. Zowel de technische als de facilitaire productie, het hele plaatje. Ik heb jaren als theater- en evenemententechnicus gewerkt, ken dus de theorie én de praktijk. Die kennis en ervaring gebruik ik nu bij de preproductie, uitvoering en postproductie van evenementen. Op kantoor, bij de voorbereiding. En in het veld; geen groter plezier dan met je werklaarzen aan samen iets moois verwezenlijken.”

Marcel Schneijdenberg

producent

image002

“Na diverse stappen als muzikant op het podium naar achter de schermen gemaakt te hebben, heb ik inmiddels diverse evenementen in binnen- en buitenland mogen produceren. Samen met het team geniet ik van momenten waarbij we het onmogelijke mogelijk maken. Het vermogen om vooral in oplossingen te denken en creatief om te gaan met de mogelijkheden die er wél zijn heb ik mede te danken aan mijn opleiding als industrieel ontwerper.”

Senn van de Sande

stagiair projectleider

Senn van de Sande

“In mijn tijd als allround medewerker binnen de evenementenhoreca heb ik veel ervaring opgebouwd binnen de industrie. Na een aantal jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging die ik met trots aan mag gaan onder leiding van Willem de Leeuw. Tijdens mijn stage hier ga ik meer te weten komen over de industrie in de ogen van een productieleider.”

Contact

Ons team staat klaar om voor u aan de slag te gaan. Een afspraak maken? Kwestie van even bellen of mailen.

+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com