+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com

  

Over ons

Lion Event Support heeft een jarenlange ervaring met de productie van corporate events, publieksevenementen en festivals. Groots uitpakken of een intiem feest? Dat maakt niet uit: onze aandacht voor de details blijft hetzelfde. Wij denken niet in problemen, maar vinden oplossingen. Die positiviteit vinden wij vanzelfsprekend: bij ons is het glas altijd halfvol. Waarmee kunnen we anders proosten op ons gezamenlijke succes?

Lion Event Support is in 2006 opgericht door Willem de Leeuw. In de afgelopen jaren hebben wij bewezen een solide en betrouwbare partner te zijn voor evenementenbureaus, concert- en festivalorganisatoren. Wij spreken de taal van de site crew tot de CEO en alles wat daartussen zit.

Lion Event Support heeft een vast team van professionals in huis. Onze productieleiders, tekenaars, technisch producenten, facilitair producenten en veiligheidsspecialist zorgen samen voor een perfecte voorbereiding – en daardoor voor rust op de werkvloer. Voor de uitvoering op de locatie beschikken we over een vaste pool van freelancers, zoals stagemanagers, deco en site crew en gecertificeerde heftruck- en hoogwerkerchauffeurs.

“Sinds 2013 verzorgt Lion Event Support de technische en facilitaire productie van het Bosch Requiem. Vakkundig en met humor volbrengen zij deze taak glansrijk.”

– Marc Versteeg, artistiek manager Bosch Requiem

Werkwijze

Van het allereerste idee tot de complete uitvoering: Lion Event Support maakt het productieproces van uw event inzichtelijk en regelt alles van A tot Z.

Brainstorm

De brainstorm
Wij denken mee over de invulling van uw plan of concept, passend binnen het budget en de planning.

pre-production

De pre-productie
We vertalen de plannen naar een praktische uitvoering, inclusief 3D-tekeningen. Ook vragen we de vergunningen aan.

hetdraaiboek

Het draaiboek
Door een goed productiedraaiboek worden snel alle taken en verantwoordelijkheden inzichtelijk.

productie

De productie
We nemen de volledige productieleiding voor onze rekening, inclusief op- en afbouwbegeleiding.

hetevent

Het event
Tijdens het event verloopt alles vlekkeloos. De veiligheid van uw bezoekers staat daarbij voorop.

nazorg

De nazorg
Na afloop van het event horen wij graag of u tevreden bent. Daarom evalueren we samen. Volgende keer weer?

Benieuwd met wie u te maken krijgt?

Willem de Leeuw
eigenaar & projectleider

Willem IMG_7109kopie

“Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als muzikant en als projectleider bij evenementenbureau/concertpromotor New Road Music, werd het tijd om zaken zelf te organiseren. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot dé specialist in technische en facilitaire producties. De afgelopen jaren mogen we steeds meer én omvangrijkere producties doen.”

Kim van der Weerden
projectleider

unnamed-3

“Met veel passie en energie werk ik als uitvoerend producent voor festivals en evenementen. Ik ga voor het totale plaatje: van concepten bedenken met een opdrachtgever tot de praktische realisatie ervan. Ik ben pas tevreden als alles tot in de puntjes geregeld is. De technische aspecten laat ik graag aan Willem over. Samen leveren we een complete productie.”

Bas Dekker
werkvoorbereider

Bas

Al vroeg tijdens zijn studie aan de Hogeschool Utrecht merkte Bas dat productie hem het meest interesseerde. Na meerdere stages en werkervaringsplekken is hij afgestudeerd en bij ons als junior technisch/facilitair producent begonnen. Als hij niet in Den Bosch te vinden is, staat Bas op het volleybalveld in Utrecht. Bas is niet bang om te vragen waarom dingen worden gedaan zoals ze worden gedaan en wil graag alles weten. Dankzij zijn oog voor detail, organiserend vermogen en gezonde dosis humor past Bas goed bij het team en het profiel van Lion Event Support.

Marianne van Andel
werkvoorbereider

unnamed-2

Marianne is de multi-inzetbare kracht van Lion Event Support. Vanuit haar achtergrond als allround technicus in het theater en de (internationale) zakelijke markt heeft zij oog voor elk technisch detail van een productie. Daarnaast zorgt ze ervoor dat het project productioneel gezien geheel verzorgt is zodat de klant een zorgeloos evenement zal beleven.

Marianne wordt het meest enthousiast van evenementen die buiten plaatsvinden. Met de uitdagingen van een locatie die onvoorspelbaar, maar o zo mooi kan zijn, werkt zij het liefst. In haar vrije tijd zul je haar ook vooral buiten vinden, op een surfplank in het water of als snowboarder in de koude bergen.

“Het fijnste aan het werken bij Lion Event Support vind ik dat mijn collega’s en het bedrijf zo betrouwbaar zijn en je er altijd van op aan kan.”

Contact

Ons team staat klaar om voor u aan de slag te gaan. Een afspraak maken? Kwestie van even bellen of mailen.

+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com