+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com

  

We zijn er trots op dat we al jaren de technische en facilitaire productie mogen verzorgen voor een aantal grote evenementen en festivals. Denk aan het Bevrijdingsfestival Brabant in ’s-Hertogenbosch, Theaterfestival Boulevard, Festival Circolo, Mandala Festival of Het Zomertheater.

Openbare evenementen en festivals trekken vaak veel bezoekers. Daarom is juist hier veiligheid van groot belang. Voor elk festival maken we een gedegen risicoanalyse en daaruit rolt een veiligheidsplan. Zekerheid voor alles.

Pre-productie

Voor elk evenement maken wij gedetailleerde tekeningen in 2D en 3D. Waar komen stroompunten? Waar de tribunes, podia en toiletten? We brengen de bezoekersstromen in kaart en vertalen die naar een praktisch, veilig en haalbaar plan. Uiteraard vragen wij alle benodigde vergunningen voor het evenement aan.

Crowd management & veiligheidsplan

Om bij grote en complexe evenementen de veiligheid van bezoekers te waarborgen, is crowd management een vereiste. Daarom voeren we eerst een risicoanalyse uit en maken we vervolgens een veiligheidsplan op maat. Mocht er iets gebeuren, dan kunnen we snel en adequaat reageren.

Eventproductie

Lion Event Support neemt de volledige facilitaire en technische productieleiding van het event voor zijn rekening. Onze site crew en deco crew verzorgen de inrichting van het terrein, een locatiemanager coördineert de uitvoerende productie, de stage crew werkt samen met technici voor perfect licht en geluid. Samen maken we elk evenement en festival tot een succes.

Mandala festival

Mandala Festival

Extrema

Theaterfestival Boulevard

Theaterfestival Boulevard

Stichting Theaterfestival Boulevard

2018-10-11 Circcolo-20

Festival Circolo

Stichting Briantelli

“Lion Event Support is een producent om op te vertrouwen. Professioneel, accuraat en een groot plezier om mee te werken.”

– Tessa Smeulers, Theaterfestival Boulevard

3WhatsApp Image 2022-09-10 at 14.07.30 (1)

Jungle Festival

Herrie met Gerrie, Rewind & Event Warehouse

Bevrijdingsfestival Den Bosch

Bevrijdingsfestival Brabant

Stichting Noord Zuid Bevrijdingsfestival

203802258_322495316200727_1063327571354474289_n

Het Zomertheater

Stichting het Bossche Zomertheater

Contact

Staat er een publieksevenement op de agenda en zoek je een betrouwbare partner voor de facilitaire en technische productie? We horen het graag!

+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com