+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com

  

Werken bij ons

Werken in een sector waar alles draait om feest. Waarbij je het vuur uit je sloffen loopt om anderen te laten genieten. En waarbij het jouw taak is om het event vlekkeloos te laten verlopen: van de eerste vergunningsaanvraag bij de gemeente tot de laatste stekker die in het stopcontact moet. Dat is werken bij Lion Event Support.

Openstaande vacatures

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures

Zoals je kunt zien aan ons portfolio werken wij voor vooraanstaande festivals en evenementenbureaus. Misschien ben je zelf wel eens naar zo’n popfestival of evenement geweest? Stel je voor dat jíj straks medeverantwoordelijk bent voor de productie en de veiligheid: kicken!

Ons team is klein maar krachtig. Bij ons is het glas altijd halfvol. Kan niet? Dat kennen we niet. Wij zijn doeners die creatief en oplossingsgericht denken. Teamplayers die meedenken met de klant. Een onvergetelijk ervaring mogelijk maken, dat is onze mooiste beloning. Pas jij bij ons?

Job

Afwisselend werk
Van popfestival tot wandelevenement, van congres tot theaterfestival: bij ons is geen dag hetzelfde.

desk

Ons kantoor
Wij zijn gevestigd aan de Afrikalaan 8 in Den Bosch gelegen aan de A2, maar natuurlijk ben je ook vaak op locatie aan het werk.

team

Superleuk team
Wij werken hard, maar hebben het ook gezellig met elkaar. Een goede sfeer werkt nou eenmaal het best.

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij jong, leergierig, enthousiast, positief ingesteld en vastbesloten om carrière te gaan maken als technisch en facilitair producent? Ben je sterk in communicatie en kun je aan- én doorpakken?

Voor toptalent vinden wij altijd een plekje in ons team. Dus: laat maar zien wat je in huis hebt – en misschien werk jij straks bij ons op kantoor.

Contact

We kunnen eerlijk zeggen: werken bij Lion Event Support is een feestje! Heb jij er zin in? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? We horen graag van je.

+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com