+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com

  

Een brand. Een onverwachte storm. Een stroomstoring. U moet er niet aan denken – maar tijdens een event kunnen er dingen misgaan. Dan staat de veiligheid van de bezoekers voorop. Daarom is Lion Event Support gespecialiseerd in crowd management, brengen wij alle mogelijke risico’s in kaart en weten we precies hoe belangrijk een goed veiligheidsplan is. Immers: een sterke voorbereiding maakt een snelle (re)actie mogelijk.

Evenementen-
vergunning

Voor de meeste evenementen is een evenementenvergunning nodig. Daarvoor moeten vaak een veiligheidsplan, een draaiboek, een risicoanalyse en plattegronden m.b.t. de inrichting van het terrein of de locatie overlegd kunnen worden. Geen zorgen: wij verzorgen het hele vergunningentraject voor u. Daarnaast melden wij ook altijd bij de gemeente dat er een evenement plaats zal vinden, óók wanneer er geen vergunningsplicht is. Zo zijn de hulpdiensten op de hoogte mocht zich een calamiteit voordoen.

Risicoanalyse & crowd management

Voorafgaand aan het evenement brengen we de knelpunten in kaart en voeren we een risicoanalyse uit. Daarbij maken we gebruik van crowd science, de wetenschap die het gedrag van groepen analyseert. Om bij grote en complexe evenementen de veiligheid te waarborgen, is crowd management een vereiste. We zorgen ervoor dat het publiek zich veilig en geordend kan verzamelen en verplaatsen.

Veiligheidsplan

Voor ieder event stellen we een uniek gedetailleerd veiligheidsplan op, waar crowd control bij ontruiming een belangrijk onderdeel van is. Mocht een calamiteit zich voordoen, dan zorgt dit plan ervoor dat iedereen adequaat en snel kan reageren. Zo kunnen calamiteiten goed en veilig worden opgelost.

Veiligheid evenementen Veiligheidsplan
Risicoanalyse & crowd management veiligheid

“Lion Event Support is productioneel sterk. Daardoor wordt bij alle projecten het eindresultaat nóg beter.”

– Stephan Grilis, De Romeinen

Certificaat Willem de Leeuw Veiligheid Crowd management
Crowd management evalueren evenementen

Contact

Vindt u veiligheid net zo belangrijk als wij? Dan zijn wij de perfecte partner voor uw event. Bel of mail ons even, we plannen met plezier een afspraak voor u in.

+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com