+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com

  

Team Rockstar IT

Where culture meets tech

Team Rockstars IT is een it bedrijf met meer dan 400 werknemers. Medewerkers worden gemanaged als een topsporter (of als rocksterren). Werkgeluk, events en plezier zijn de kernwaardes van Team Rockstars IT.

Samen met KAAT&CO hebben wij de technische en facilitaire productie mogen verzorgen van het Rockstar Festival ‘Where culture Meets Tech’.

Een geweldig event waarin wij al onze kennis en kunde kwijt konden. Het bedrijfsevent was in een festival vorm gegoten, compleet met camping. Een festival waar in culture en tech samen kwamen.

We hebben het binnen en buitenterrein van het Inspyrium in Cuijk om weten te toveren tot bruisende festival area. Compleet met workshops verdeeld over het hele terrein, een zingo, pop-up game hal, maar ook een boeklancering! Om het compleet te maken ook een diner in de vorm van een Foodtruck Festival en een legendarisch eindfeest met Van Dik Hout als headliner.

vorige

overzicht

volgende

Contact

Lion Event Support mocht al voor vele events de technische en facilitaire productie verzorgen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek!

+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com