+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com

  

Vacature:

ZZP technisch/facilitair producent

Lion Event Support verzorgt de technische en facilitaire productie van bedrijfsevents, grootschalige publieksevenementen en festivals. Wij richten de eventlocatie in, ontwikkelen een compleet productieplan, verzorgen de volledige logistiek en zorgen voor de veiligheid.
Wij willen ons team uitbreiden met een ZZP technisch/facilitair producent evenementen die geheel zelfstandig projecten kan leiden.

Wat ga je doen?

Je bent ondersteunend producent bij de events die wij technisch & facilitair produceren. Dat betekent dus de complete facilitaire & technische productie, in zowel de voorbereiding als het uitvoeren daarvan. Tekeningen maken in 2D en 3D, een crowd managementplan opstellen en een volledig vergunningentraject verzorgen. Van de eerste aanvraag bij de gemeente tot de laatste stekker die in het stopcontact gaat: jij doet het allemaal!

Pas je bij ons?

Bij Lion Event Support is het glas altijd halfvol. We zoeken dus een teamplayer met een positieve instelling die creatief is en oplossingsgericht kan denken in stressvolle situaties. Die sterk is in communicatie en die kan aan- én doorpakken. Het is handig als je in (of in de buurt van) ‘s-Hertogenbosch woont.

Wat breng je mee?

– MBO denk- en werkniveau
– Rijbewijs B en je eigen auto
– Minimaal 3 jaar productie-ervaring
– Basiskennis van wetgeving rondom publieks- en bedrijfsevenementen
– Basiskennis van de markt
– Basiskennis water, stroom en infra
– Basiskennis audio en visuele techniek
– Ervaring met Vector Works, Excel en Word = een pré
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Wat bieden wij?

Een baan met volop afwisseling in een klein en enthousiast team. De mogelijkheid om zelfstandig te werken en te laten zien wat je in huis hebt. Een fijne werkplek in De Gruyter Fabriek, een industrieel monument vol creatieve ondernemers in ’s-Hertogenbosch. En uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed marktconform salaris. Om een heldere indruk te krijgen van ons bedrijf kijk verder op onze website.

Heb je interesse in deze vacature? Mail je motivatiebrief met cv naar willem@lioneventsupport.com. Wij verzoeken je vriendelijk uitsluitend te reageren op deze vacature wanneer je aan bovenstaande criteria voldoet.

Contact

Staat er een publieksevenement op de agenda en zoekt u een betrouwbare partner voor de facilitaire en technische productie? We horen het graag!

+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com