+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com

  

Veiligheidsplan opstellen

voor een evenement

Tijdens een evenement kunnen zich altijd calamiteiten voordoen. Denk aan brand, stroomuitval of een onverwachte storm. U moet er niet aan denken – maar tijdens een event kunnen er dingen misgaan. Dan staat de veiligheid van de bezoekers voorop. Het is dan ook van belang om alle mogelijke risico’s in kaart te brengen en een goed doordacht plan te hebben.

Wat is een veiligheidsplan

Als organisator ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van een groot aantal mensen. Hoe groot of klein dit evenement ook is. Een veiligheidsplan biedt handvaten wanneer er zich een gebeurtenis voordoet. In een veiligheidsplan staat wat bij welke situatie gedaan moet worden. Vaak wordt een veiligheidsplan ook wel calamiteitenplan genoemd. Als er bijvoorbeeld brand uitbreekt, wanneer er een stroomstoring is of wat er gedaan moet worden wanneer er storm of een gevecht uitbreekt. Zo kunnen de gevolgen van de situatie zoveel mogelijk beperkt worden.

Gespecialiseerd in veiligheid

Lion Event Support is gespecialiseerd in veiligheid. Wij brengen alle mogelijke risico’s in kaart en weten precies hoe belangrijk een goed veiligheidsplan is. Immers: een sterke voorbereiding maakt een snelle (re)actie mogelijk.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden met u.

Contact

Lion Event Support mocht al voor vele events de technische en facilitaire productie verzorgen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek!

+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com