+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com

  

Van productpresentatie tot bedrijfsjubileum, van borrel tot meerdaags evenement: Lion Event Support verzorgt de complete facilitaire en technische productie voor uw bedrijfsevent.

Van een conceptueel idee maken wij een concreet productieplan dat past binnen de praktische en financiële kaders waar elke locatie en elk evenement aan onderhevig is. Vervolgens zorgen we voor een perfecte uitvoering die klopt tot in de details.

Pre-productie

Wij vertalen uw plannen en ideeën naar een praktische uitvoering. Tijdens de pre-productie geven we advies over de inrichting van het event, we verzorgen indien gewenst het volledige inkooptraject van alle hardware en regelen de benodigde vergunningen. Met onze werktekeningen in 2D en 3D krijgt u een goed beeld: zo gaat het straks worden!

Eventproductie

Lion Event Support verzorgt de volledige technische en facilitaire productie van uw event. We nemen de bouwbegeleiding voor onze rekening, coördineren de uitvoerende productie en na afloop zorgen we voor de afbouwbegeleiding. Door een goed productiedraaiboek weet iedereen exact wat er moet gebeuren.

Veiligheid

Voor elk event maken wij een calamiteitenplan op maat – zo kunnen we de veiligheid van alle bezoekers waarborgen. We brengen de risicoscenario’s in kaart en werken een gedegen veiligheidsplan uit. Wanneer iedereen goed voorbereid is kunnen we snel en adequaat reageren. Is er voor uw bedrijfsevent een vergunning nodig? Dan verzorgen wij de aanvraag.

48826912616_12383579a0_o

Momentum – TU Eindhoven

Artishock Marketing & Events

vos-do-hr_032__DSC7213

75 jaar VOS Logistics

Artishock Marketing & Events

artishock-htc-hr_085__DSC2317

Human Total Care 2018

Artishock Marketing & Events

“Als Willem binnenkomt, gaat er een vibe door de ruimte: nu gaan er stappen gezet worden en oplossingen gerealiseerd.”

– WOP.nl

Aartsen

Aartsen

Mannen van Rijnland

GooskensHout2019---267

Gooskens Hout

Mannen van Rijnland

Damen Shipyards 90 jaar

Damen Shipyards 90 jaar

Artishock Marketing & Events

Damen Shipyards Maritime

Damen Shipyards Maritime

Damen Shipyards

Brabant Remembers DDW 2019 evenement

Expositie Stilllevens Rocco Verdult

Visit Brabant / Brabant Remembers

Contact

Heeft u plannen voor een bedrijfsevent? We denken graag met u mee.  Maak een afspraak, dan vertellen we u over onze werkwijze en de mogelijkheden.

+31(0)73-5236150 | info@lioneventsupport.com